Postavljanje knaufa

Knauf gips kartonske ploče su suvremeni materijali koji su postali standard u gradnji poslovnih i stambenih prostora. Jedan od glavnih značajka knaufa je tzv. suha gradnja koja omogućava lako oblikovanje prostora po željama klijenta.

Knaufom je moguće pregraditi zidove, napraviti stropne obloge, zatvoriti pojedine dijelove stambenog prostora ili pak preoblikovati dijelove prostora. S obzirom da se lako postavlja, zagarantirana je brza i kvalitetna postava.
Nakon postavljanja, na knauf ploče moguće je lijepiti pločice, a svojom savršenom ravninom garancija su ravnih zidova. Knauf se lako gleta i farba. Također se lako postavlja i uklanja.


Knauf je savršen izbor za brzu i kvalitetnu prenamjenu prostora ili izgradnju unutar postojećeg prostora.

Sistemom suhe gradnje (knauf) vrijeme izvedbe radova skraćuje se za 50% u odnosu na druge sisteme.

Primjena knaufa je moguća u svim područjima građevinarstva.

Nudimo stručnu i kvalitetnu izvedbu knaufa, maksimalnu udobnost uz minimalno statičko opterećenje, provjerenu zaštitu od buke, ispitanu i certificiranu zaštitu od požara i izvanrednu toplinsku zaštitu. Jedino se vrhunskom kvalitetom i pouzdanošću sistema može osigurati dugoročna udobnost stanovanja s reguliranom mikroklimom prostorija i umjerenom vlagom u zraku.

Mi vam nudimo čitavu paletu usluga od kojih izdvajamo:

  • - izvedba svih vrsta spuštenih stropova
  • - izvedba pregradnih zidova
  • - izvedba ugradbenih ormara
  • - izvedba kliznih stijena
  • - postavljanje obloga i dr.

 

 

Obavijest

Izrada stropova i zidova SISTEM KNAUF

 

Novosti

Potražujemo građevinska zemljišta na moru i u Zagrebu za izgradnju kuća za naše klijente. Vlasnicima građevinskih zemljišta, stanova za adaptaciju, kuća za adaptaciju, gradnju nove kuće, isto tako nudimo suradnju i naša sredstva, te financiranje u materijalu i izvođenje radova. Mogućnost kompenzacije za zemljište, stan, kuću, vikendicu.

Tel:
091-512 74 75
Radno  vrijeme

pon - pet
8 -20

subota
09 -13

nedjelja
ne radimo